Wat anderen zeggen

OUDERS van BAS (12 jaar)

"We waren al 8 jaar bezig met zijn faalangst, hebben veel instanties bezocht. Niks werkte. Maar al na 2 sessies bij jou werd hij een heel ander kind! Hij zit weer lekker in zijn vel. We zijn je eeuwig dankbaar.” 


MoTher of Océane (12 yo)

"Marielle you have made life of our children a lot easier when we moved from Paris to Amsterdam. Merci infiniment”


Moeder van NIEK (13 jaar)

"Op de honkbalclub zagen we dat een heel verlegen jongetje uit Niek’s team ineens sprongen vooruit had gemaakt. Zijn moeder vertelde ons dat ‘ie bij jou was geweest. Inmiddels heeft Niek door jou nu ook veel meer zelfvertrouwen op het veld gekregen- en hij zit ook op school nu veel lekkerder in z’n vel. ”Vader van Anna (6 jaar)

"Het enige waar mijn ex en ik het over eens zijn tijdens deze scheiding, is dat we ONTZETTEND blij zijn met jou. Dank je wel dat je er bent Marielle!”


MOEDER VAN OLIVIER (8 jaar)

“Olivier is hoogbegaafd en daardoor heel gevoelig. Als hij thuiskomt van school is hij vaak heel boos, hij reageert alle prikkels op ons af. Hij gaat graag naar Marielle, hij vindt haar lief en grappig en durft alles tegen haar te zeggen. Ze heeft ons veel tips gegeven over HSP. Het gaat veel beter nu. En Syl is de liefste hond die hij kent!” 

stiefmoeder van Luuk (8 jaar)

"Van te voren had ik er geen vertrouwen in, ik ben zelf psychologe. Ik zei: hij praat nooit, hij gaat toch niks zeggen. Maar wat blijkt? Bij Marielle praatte hij honderduit! Over alles... ik ben echt onder de indruk. Het heeft hem goed gedaan- en we zijn eigenlijk allemaal blij nu de rust is teruggekeerd in huis.”


moeder Van mara (16 jaar)

“Je zal mij altijd bijblijven nadat je onze  dochter zo geweldig geholpen hebt op haar weg naar zelfstandigheid!''


vader van LIv (7 jaar)

“Na de scheiding kon Liv niet slapen in mijn nieuwe huis. Ze huilde veel- en ik voelde me schuldig. Na de gesprekken met Marielle slapen we allemaal weer goed!”

EEN VADEr over oudercoaching 

“Onze zoon komt altijd graag bij Marielle als hij even vastloopt. Laatst vroeg ze of ze ook een keer met mij mocht praten, omdat ze dacht dat het probleem misschien voor een deel uit mijn jeugd kwam. Ik ben heel nuchter en zag dat niet zo zitten. Na een tijdje heb ik me bedacht omdat ik m’n zoon wilde helpen. Toen heb ik zelf een coachgesprek met haar gehad. Wat was dat fantastisch!! Geen therapeut heeft eerder zulke diepe stukken bij me geraakt, maar toch op een luchtige manier. Het heeft zoveel opgelost en in beweging gezet. Marielle, ga zo door!'”