Wie ben ik?

marielle 

Ik ben Marielle Krechting en woon samen met mijn labrador Syl op IJburg in Amsterdam.

Na lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt te hebben  in zowel binnen- als buitenland, heb ik mij 6 jaar geleden omgeschoold tot Kinder- en Jongerencoach.

Daarnaast heb ik me altijd al ingezet als vrijwilliger voor kinderen: in een Kinder-Revalidatiecentrum, in kindervakantieopvang, voor War Child en in een AZC voor Save the Children.

Ik heb een Masterstudie Communicatiewetenschap gedaan aan de Universiteit van Amsterdam- en in 2016 heb ik daar de prachtige HBO+ opleiding 'Kinder- en Jongerencoaching ' aan de Academie voor Psychodynamica  aan toegevoegd. In 2020 heb ik daar ook een Jaaropleiding Familieopstellingen gedaan.

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende verdiepende opleidingen gedaan, op het gebied van Hooggevoeligheid, Scheidingen, Rouw- en Verliesverwerking, Traumaverwerking en Creatieve Therapie.

Ik gebruik een mix van alle methodes die ik geleerd heb- en zet daarbij mijn eigen gevoeligheid en creativiteit in.

 Ieder kind is uniek, dus het is altijd maatwerk, maar bepaalde elementen en een vaste structuur komen altijd terug. Dat biedt rust en vertrouwen.

Heb je vooraf vragen over mij of de technieken die ik gebruik? Schroom niet! Geen vraag is gek. 

Sylver

Syl  is een kruising tussen een Labrador en een Golden Retriever, ze is 13 jaar geleden geboren in Frankrijk. Syl is invoelend en heel lief voor kinderen. Ze helpt graag mee in de praktijk! 

KROKODILLA

Krokodilla was mijn ingebeelde vriendinnetje toen ik heel klein was. Ze was er altijd. Ik had veel plezier met haar en ik kon al mijn geheimen aan haar kwijt. In 2017 heb ik besloten haar tot ‘leven’ te brengen door mijn praktijk naar haar te noemen.